LOGIN

Hyrje:

Fjalëkalimi:

PËRDORUES I RI

Llogari Student Parent llogari Llogari Teacher

Konfigurimi

NEWSLETTER

Lojra


Lojra në faqen e Lojra në Nintendo Lojra në PSP

3D Sudoku

Plotësoni në rrjet në mënyrë që çdo rresht, çdo kolonë, dhe çdo kuti 3x3 përmban shifra 1 deri 9.

3D Maze

Lead blu dot me një të kuqe aq shpejt sa mundeni.

Atomica

Rregullojnë tre ose më shumë atomet e ngjyra të ngjashme në linjë.

Mahjongg

Ju duhet të heqin pllaka të ngjashme për të fituar.

Strategy

Merrni kontrollin e ushtrive më pas të gjitha pllakat janë vendosur.

3D Reversi

Convert të gjitha pjesët Reversi në bord në juaji para lojës përfundon.

Easy Chess

Një lojë shahu klasike.

Minesweeper

Qarta një fushë të minuar pa të shpërthenin një minë

Sudoku

Plotësoni në rrjet në mënyrë që çdo rresht, çdo kolonë, dhe çdo kuti 3x3 përmban shifra 1 deri 9.

Chinese Checkers

Qëllimi është të qartë si pjesë shumë të jetë e mundur. Një veprim të përbëhet prej hedhur mbi ndonjë tjetër rrobash në një vrimë përtej.

Colors

Ndiqni model e dritave dhe tingujt për aq kohë sa ju mund të mbani mend ato.

Connect 2

Connect pairs of matching pllaka, duke krijuar një rrugë.

Memory

Gjej kartat që përputhen për të eliminuar ato. Lëviz më pak të bëni më të lartë ju rezultati do.

Air Dodge

Fly aeroplan tuaj nëpërmjet ajrit duke shmangur pengesat e ndryshme.

Match The Bugz

Swap bugs dhe të përpiqemi të lidhur 3 ose më shumë ato të ngjashme në një rresht për të eliminuar ato, por mos bomba.

Mega Puzzle

Kjo do të jetë një nga puzzles më parë ju keni luajtur ndonjëherë, si dhe të vështira.

Space Explorer

Anija Toka tuaj pods ulje të caktuar para se të dalë jashtë e karburantit.

Tetris

Tulla të ndryshme në formë janë duke rënë nga lartë. Qëllimi juaj është që të caktoni atyre në një mënyrë të tillë që ata të formojnë vijat horizontale.

CONNECT 4

Ky është një interpretim modern të lojës klasike ditë me shi.

Cubeez

Match modele të ngjashme në një sërë cubes në këtë lojë 3D puzzle ..

Stone Breaker

Një ringjallje moderne e lojës klasike Breakout, që merr të ju kthejnë në Epoka e Gurit.

Numbers

Add deri numrat e para herë shkon jashtë.