LOGIN

Hyrje:

Fjalëkalimi:

PËRDORUES I RI

Llogari Student Parent llogari Llogari Teacher

Konfigurimi

NEWSLETTER

Lojra


Lojra në faqen e Lojra në Nintendo Lojra në PSP
zx81.zx81.free.fr zx81.zx81.free.fr zx81.zx81.free.fr

Chess

Përdorimi Shahu GNU për inteligjencës artificiale.

Go

Shko është luajtur nga dy lojtarë të alternuar duke vendosur gurë të zi dhe e bardhë në kryqëzimet vakant të një rrjet linjë.

Mancala

Objekti i lojrave mancala është zakonisht për të kapur fara më shumë se kundërshtari.


www.abinitio.no

Mahjongg

Ju duhet të heqin pllaka të ngjashme për të fituar.